torstai 24. helmikuuta 2011

Shopping list

Tänään ollaan menossa Ikeaan tarkoituksena jatkaa operaatiota Kämpän ehostaminen asumiskelpoiseksi. Haluaisin kovasti välttää asunnossamme "Ikeakoti-fiiliksen", mutta joskus edullisuus menee laadun edelle. Ja täytyy myöntää, että löytyy sieltäkin kaikkea kivaa, kunhan ei koko kotia vuoraa persoonattomilla kalusteilla.

Poikkis ei juurikaan pidä kaupoilla pyörimisestä, joten olen näennäisesti tehnyt hiukan ostoslistaa valmiiksi:




1. Senkki/kaappi/hylly, johon sulloa viimeisten muuttolaatikkojen sisältö. Lähinnä mun kamoja siis, piiloon joutavia kansioita ja papereita, mutta myös kauniita purnukoita yms, jotka haluan esille. Säilytyskalusteen tulisi olla aika korkea ja mielellään valkoinen, osittain hyllyä ja osittain kaappia. Expedit-hyllysarja vei ainakin nettisivujen tarjonnan perusteella voiton.



2-3. Lisäosia hyllyyn. Kansiot upotettavan kaapinoven taakse ja koreihin muuta pikkusälää, kuten laturijohdot (aina joko tiellä, tai hukassa).







4. Metallinen kattolamppu keittiöön. Meillä on valkoiset kaapinovet kromisilla vetimillä ja pienkodinkoneista löytyy myös kromia. Tasot ja keittiön pöytä sen sijaan ovat tummaa puuta, joten lamppu tuo sopivasti lisää kontrastia.


5. Sängynpääty. Makkariimme ei mahdu oikeastaan muuta kuin 160cm leveä sänky, joten miksei tekisi siitä hiukan mielenkiintoisempaa? Päällinen on irrotettava, eli jos kyllästyy raitaan voi päällystää kehikon uudella kankaalla (en minä).

Katsotaan mitä loppujen lopuksi tulemme Raisiosta kotiin raahaamaan, mutta tässä ainakin hiukan osviittaa hamuilemastani tyylistä kotona. Työnsarkaa riittää, toivottavasti päästäisiin taas hiukan eteenpäin projektissa!

Ei kommentteja: