maanantai 21. helmikuuta 2011

Mää tarvin

Kyltymättömänä shoppailijana mieleeni tulvahtelee jatkuvasti "tollanen täytyy saada" -asioita liityen vaatteisiin, kosmetiikkaan, sisustukseen ja niin edelleen. Suurimman osan unohdan kuitenkin yhtä nopeasti, joten on ehkä paikallaan pistää muutama "tarveostos" muistiin. Päätin leikkiä hiukan Polyvorella, ja kaikkea kivaahan sieltä löytyi.




Ai mitenniin odotan kevättä? Valkoiset farkut, valkoinen kello ja valkoiset Converset on pakko saada. Tuohon voi yhdistää vaikka mitä yläosia, erityisesti vaaleansininen ja kirkkaanpunainen kummittelevat tällä hetkellä mielessä... Kate Mossin Longchamp -laukkua olen himoinnut konjakin värissä jo kauan, mutta tuo hiekanvärinen uutuus on uusi ihastus. Molemmat mulle, kiitos. Ja helmikorvikset, do i need to say more?




Sitten joskus, kun vihdoin uskaltaisi lähteä ohuemmalla takilla ulos, klassinen trenssi pääsisi jokapäiväiseen käyttöön. Hyvin istuvat tummansiniset farkut ovat olleet hankintalistalla jo pitkään ja pari hutiakin on tullut ostettua. Mulla on liian pitkät jalat ketjuliikkeiden farkkuihin :( Tummanruskeat nahkasaappaat pääsisivät käyttöön keväälläkin, ennen ballerinakautta. Olan yli huitaistava laukku on vaan pakko saada, ei tarvis laiskan kantaa edes omia tavaroitaan. Ja vaaleansininen huivi väriläiskäksi.




Salilla käymistä varten tarvitsisin kunnon selkärepun (laiskuus edelleen, kuka jaksaa raahata urheilukassia?). Kollareita nyt ei vaan voi olla liikaa ja huppariosastolla mulla on ainakin yhden Adidaksen mentävä aukko. Niken Air Maxit kelpuuttaisin kävelylenkeille ja muuhunkin ulkoiluun. Niin ja uus pyörä... Omani seisoo edelleen lumeen hautautuneena koulun pihassa.




Treenipaitoja tuntuu aina olevan liian vähän, hankki niitä kuinka usein tahansa. Uudet urheilutrikoot olis kivat sen takia, että pelkään vanhojen ratkeavan seuraavalla ryhmäliikuntatunnilla. Myös vanha iPodini alkaa vedellä viimeisiään. Cross Trainer kotona olisi ihan mahtava juttu, meillä saattaisi olla sille jopa tilaakin.. Poikaystävä tosin ei ollut mun ideasta ihan yhtä innoissaan.




Kaikkien näiden kollaasien jälkeen nykyhetkeen sopii kuitenkin parhaiten tämä viimeinen - ikävä kyllä. Joka vuosi sama epätoivo, ettei talvi lopu koskaan. Ja jos joku vielä tokaisee, että älä valita vaan pue päälles, saa Ugg Bootista päähän...

Ei kommentteja: