lauantai 2. huhtikuuta 2011

Tuliaisia

Huomenta vaan, erityisesti yläkerran mummolle, joka herätti mut jälleen kelloradionsa kanssa 6.30. Miltä kanavalta tulee virrenveisauksen ja oopperan yhdistelmämusiikkia lauantaina ja vielä tohon aikaan? Plus kolina ja töminä on sitä luokkaa, että kevätsiivous alko ny. En mä ihan suunnitellut, että seison lauantaiaamulla seittemältä tuolin päällä ja kuvaan Australian tuliaisia... Hain myös äsken aamupalaa lähikaupasta ja nyt odottelen, että vaatekaupat aukee ja pääsen Zaraan :D




Juu. Uusia Uggseja vähän tilailinkin, vaikkei niitä nyt toivottavasti kauaa tarvitakaan enää. Noi saattaa olla Australiassa jopa 100 euroa halvempia!



 Toinen tuliainen oli paita, jonka mies oli itse valinnut. Se sanoi, että "toi näyttää paremmalta sit kun oot vähä ruskettunu". Kiitti hei! Paidan merkki on siis Roxy, ei Yxor kuten kuva väittää... Kävin tutustumassa merkin kotisivuihin ja surffihenkisiä vaatteita näytti löytyvän joka lähtöön. Tuo mun paitani on ihanan pehmoinen ja mukava päällä, väri ei ole ehkä sitä tyypillisintä mua, mutta tykkään silti! Ainoa ongelma on paidan lyhyt malli, mulla kun on jo valmiiksi jalat liian pitkät yläkroppaan nähden, ja tämän kanssa ne korostuvat entisestään. En ole siis keksinyt sopivaa alaosaa. Farkkushortsit ehkä?


Paidan väriin mätsäävä koru, joka on "niinku kaulakoru mut oikeesti vissii nilkkakoru." Eli suomeksi toi näyttää kivalta nilkkakoruna, kunhan vähän rusketun. Surffikulttuurista on näemmä saatu aika paljon vaikutteita kuukauden aikana ja mikäs siinä, sopii hyvin mun ensi kesän Yyterilookkiin!

Nyt sinne Zaraan etsimään vaatetta illaksi, se aukee ihan just!

Ei kommentteja: