keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Drömmar

Asustelen tällä hetkellä ystäväni yksiössä alivuokralaisena, neiti kun päätti lähteä puoleksi vuodeksi ulkomaille vaihtoon. Kämppä on tosi ihana, täällä on parkettilattiat, iso parveke ja sijaintikin on ihan loistava. Huonekalut ja elektroniikka kuuluvat ystävälleni, ja vaikka niissäkään ei ole mitään vikaa, en malttaisi millään odottaa ihan omaan kotiin muuttamista. Saisin sisustaa koko huushollin oman makuni mukaan alusta loppuun, paitsi mukana muuttavan poikaystävän mielipiteet täytyy ehkä ottaa huomioon (noooot!).

Oon monta kertaa miettinyt mielessäni tulevan kotini tyyliä ja tunnelmaa ja yhtä monta kertaa muuttanut mieltäni. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että sisustuksen on oltava skandinaavisen yksinkertainen ja hiukan rustiikkinen, mutta tärkeintä on asunnon kodikkuus. Tila ei saa näyttää asumattomalta, sellaisessa en ikinä tuntisi oloani mukavaksi.




Ihanan lämpöinen puulattia on must, muovimattoja en hyväksy vaikka niiden asentamista opiskelenkin.


 

Rentoa, mutta tyylikästä.




Eteisen pitää toivottaa vieraat tervetulleeksi. Ja noiden tekstien avulla tyhmempikin osaa laittaa ulkovaatteet oikeisiin paikkoihin.




Tää olis vuokrakämpän aulana ihan ok.




Makuuhuoneeseeni tahdon hiukan unisuutta. Tiiliseinä sen sijaan auttaisi heräämään aamuisin.

 




Hyvä valaistus etenkin pimeänä vuodenaikana on erittäin tärkeä. Ihania valaisimia löytyy melkein jokaisesta tavaratalosta, mutta niiden kapasiteetti ei useinkaan ole tarpeeksi tehokas. Laadukkaat valaisimet löytää helpoiten tasokkaista sähköliikkeistä. (Turussa esim. Humaliston sähkö)




Hihii ja tietysti suuri ja mahtava laiskanlinna! Olen ehdollistanut tosi huonon tavan, syön nimittäin aina ja kaiken sohvalla tv:n ääressä. Oma suttausalue olisi siis poikaystävänkin kannalta hyvä asia, mies kun istuutuu aina kiltisti pöydän ääreen aterioimaan ja valittaa sohvan likaamisesta. Autossa muuten sama juttu.












Kauniita yksityiskohtia. 


Kodista pitäisi näkyä myös ihmisen oma persoonallisuus, sellaisia juttuja, joista tietää kuka siellä asuu. Tärkeitä esineitä, tunnelmaa ja ennenkaikkea valokuvia, jotka saavat aina hyvälle tuulelle. Toivottavasti pääsen ensi vuoden alkupuolella esittelemään, miten olen saanut haaveeni toteutettua.


Kuvat: Gant, Riviera Maison, Lexington, Trendir, White Maison, Balmuir

Ei kommentteja: