keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

It's all about Lex

Sen jälkeen, kun muutettiin poikaystävän kanssa samaan osoitteeseen, ollaan hankittu kotiin luonnollisesti kaikkea uutta ja ihanaa. Tykätään molemmat hirmuisesti Lexingtonin tuotteista ja nyt kun aloin oikein miettimään, on tänne kaikenlaista siunaantunutkin. Erityisesti Lexingtonin vuodevaatteet ovat vieneet ainakin mun sydämeni ja niitä löytyykin meiltä ihan yllin kyllin.


Käsipyyhkeitä löytyy myös muutamat kappaleet. Isoja kylpypyyhkeitä tarvittaisiin kyllä lisää, äijä kun ei erota mun pyyhettä omastaan - argh!





Lexingtonia löytyy myös keittiön puolelta ruokalautasten ja isojen mukien muodossa. Ihan muuten tiedoksi, että nuo lautaset ei sitten mahdu mikroon...


 Entä mitä löytyy vielä ostoslistalta? Makkarimme on tällä hetkellä todella pelkistetty, sieltä ei nimittäin löydy toistaiseksi muuta kuin sänky ja yksinäinen yöpöytä. Lakanoiden päällä lekottelee ekan kuvan koristetyyny, joka kaipaisi alla olevaa tyynyä ja päiväpeittoa kaverikseen.


Keittiöön tarvittaisiin myös matto. Valkoisen, tummanruskean ja rosterin seuraksi haluaisin hiukan tummansinistä tähän tyyliin.


Siinäpä niitä. Menen nyt nukkumaan pehmeisiin Lexington -lakanoihini ja samalla valmistautumaan huomiseen kirjastopäivään serkun kanssa. Illalla onkin luvassa salitreeni!

Ei kommentteja: